dejan radonjic presRadonjić: Kvalitetnije u majstorici

Košarkaši Crvene zvezde Telekom propustili su priliku da već u Kruševcu obezbede plasman u finale plej-ofa. Krušavačka dvorana ponovo je bila kobna za crveno-bele pošto su i u ligaškom delu poraženi od Mega Vizure na istom parketu. Već u nedelju od 21 sat predstoji naredni duel koji će odrediti drugog učesnika finala:
– Od početka utakmice Mega Vizura nas je uvele u svoj ritam. Oni su želeli da što je moguće više uspore igru, to su i uspeli zonskom odbranom, a zasutavili su i naše kontranapade. Bili smo nervozni, dosta smo promašili otvorenih šuteva za tri poena i to nas je dodatno unervozilo. Par puta smo uspevali da se vraćamo iz minusa, ali Mega Vizura je na kraju zasluženo slavila – rekao je Vuk Radivojević.
Trener crveno-belih Dejan Radonjić smatra da je Mega Vizura zasluženo pobedila:
– Od samog starta bili smo u lošem ritmu i to u oba pravca. Nismo uspevali da dođemo do igre koja bi nam omogućila kontrolu dešavanja na terenu. Neizvesnost koja je bila prisutna tokom svih 40 minuta sa naše strane je pre svega proizvod individualnih kreacija a ne nečega što je bilo potrebno da se savlada Mega Vizura. U svakom slučaju to nije bio na koji treba igrati i na koji u nedelju može da se dobije utakmica. Nadam se da ćemo u majstorici biti mirniji iako ni u Kruševcu nije bilo preteranog razloga za nervozu. Imamo malo vreman za pripremu i očekujem da ćemo kvalitetnije odigrati treći meč i da ćemo izboriti plasman u finale – konstatovao je Radonjić.
Na pitanje da li će u majstorici igrati kapiten Crvene zvezde Telekom Igor Rakočević, Radonjić je rekao:
– Njegovo stanje sa povredom je takvo da je situacija značajno poboljšana. Videćemo kako će se stvari dalje razvijati, ali mislim da su šanse da zaigra mnogo veće nego što je to bio slučaj pred meč u Kruševcu – zaključio je Radonjić.

Povezana vest:  Hemofarm ogorčen zbog ponašanja navijača u Kragujevcu