partizan besiktas slavlje

Račun KK Partizan u blokadi, teški trenuci za klub

Košarkaški klub Partizan večeras je, u pismu navijačima, naglasio da klub prolazi kroz teške trenutke u svojoj blistavoj i bogatoj istoriji i zahvaljuje svim Partizanovcima koji su, u skladu sa mogućnostima, u prethodnih nekoliko dana pomogli klubu.
-Hvala vam što ste prepoznali da je klubu u ovom trenutku najpotrebnija podrška. Apel upućen preko glasila navijača i poštovalaca Partizana došao je u trenutku kada je račun kluba blokiran – saopštio je KK Partizan.
U pismu, objavljenom na sajtu Partizana, ističe se da uprava i administracija KK Partizan predano rade na
pronalaženju rešenja za deblokadu računa i dogovor u reprogramiranju duga prema Poreskoj upravi.
-U nadi da će dogovor u najskorije vreme biti postignut, želimo da vas izvestimo da ćemo od trenutka deblokade jedinog računa preko kog poslujemo biti u mogućnosti da vas obavestimo na koji način ćete moći da pomognete klubu koji volite, za koga navijate i koji podržavate – kaže se u saopštenju.
-Još jednom se zahvaljujemo svim Partizanovcima na podršci i od trenutka kada račun bude odblokiran, putem zvaničnog sajta bićete blagovremeno obavešteni o načinu pomoći voljenom klubu – navodi KK Partizan.
Povodom aktuelne situacije u kojoj se košarkaški klub iz Humske nalazi, predsednik Partizana Predrag Danilović sutra će se obratiti javnosti na konferenciji za novinare. 

Povezana vest:  Vujošević: Pokušaćemo da rešimo seriju u Novom Sadu