dejan milojevic press (2)

Milojević:Cedevita je favorit, ali svako može da se pobedi

Trener košarkaša Mega Vizure Dejan Milojević rekao je danas da je Cedevita favorit u meču prvog kola Jadranske lige, ali da će njegova ekipa učiniti sve da bi došla do pobede.
-Cedevita je verovatno najbolja hrvatska ekipa uz Cibonu. Sad su igrali Kup Dražena Petrovića gde su pobedili prilično ubedljivo. Sigurno da su favoriti, ali ja učim svoje igrače da svako može da se dobije i da protiv svakog treba ići na pobedu, tako da ćemo pokušati da pobedimo i u nedelju – rekao je Milojević na konferenciji za novinare.
Meč između Mega Vizure i Cedevite igra se u nedelju od 19.00 u Smederevu, a to će ujedno biti i prvi meč Mega Vizure u regionalnom tamičenju. 
-Novo iskustvo za nas, nova liga. Igrali smo prošle godine veoma dobro i izborili plasman u Jadransku ligu. Ovo je nagrada za mladi tim da još više napreduje. To je i osnovni cilj ove ekipe. Ja ću biti zadovoljan ako na kraju godine ovi igrači budu makar malo bolji. Ako oni budu bolji i rezultati će doći uz to. Teško da oni mogu da napreduju, a da rezultati budu loši – kazao je Milojević.
Kapiten Mega Vizure Nemanja Dangubić rekao je da njegova ekipa želi da dokaže da može da igra u Jadranskoj ligi.
-U nedelju ćemo ići na pobedu i dati sve od sebe da dođemo do toga. Oni jesu favoriti, znamo kakva je to ekipa, veoma iskusna, ali mi se nećemo predate – kazao je Dangubić.

Povezana vest:  NBA VESTI, Objavljen raspored predsezone NBA lige iako je na snazi lok aut