skola-nis-027Nezaboravno druženje učenika OŠ „Duško Radović“ i štićenika Doma za nezbrinutu decu „Duško Radović“ u Nišu sa najboljim odbojkašima Srbije

Druženje prepuno pozitivne energije, neazboravno, kako za oko 1000 osnovaca, tako i za reprezentivce, organizovano je danas u OŠ „Dušan Radović“ u Nišu, u okviru projekta „Odbojka spaja“ Odbojkaškog saveza Srbije i Kompanije „Vip mobile“, generalnog sponzora OSS, u akciji društveno odgovornog ponašanja. Reprezentativnci su se družili sa osnovcima, ali i štićenicima Doma za nezbrinutu decu „Duško Radović“ u Nišu, koje su posetili u januaru.
Osnovcima su se obratili Milan Pešić, Gradski većnik Niša zadužen za sport, Slobodan Milošević, generalni sekretar OSS, Božidar Stošić, direktor Škole, i Dragan Stanković, kapiten seniora Srbije.
Usledilo je delenje poklona, lopti i dresova, a zatim je organizovana revijalna utakmica u kojoj je pobedio slogan „Odbojka spaja“.
Pored kompletne muške reprezentacije Srbije, druženju sa osnovcima u Nišu prisustvovali su i članovi delegacije Rusije, Libencio Konti, supervizor FIVB, Akihiko Tano, međunarodni sudija iz Japana i Valed Abdelsamad, međunarodni sudija iz Egipta.
Seniori Srbije će u dvorani „Čair“ u Nišu igrati utakmice I vikenda B grupe I divizije, jubilarne XXV Svetske lige 2014. protiv Rusije, akutelnog Olimpijskog pobednika, prvaka Evrope i pobednika Svetske lige. Obe utakmice će se odigrati u dvorani Čair, prva u petak 30. maja, a druga u subotu, 31. maja, obe od 20,00 časova.

Povezana vest:  Odbojkašice Partizana Vizure u sredu uveče u Kanu