kadetkinjehotelm-005Katarina Lazović i Jovana Kocić unikati u odbojkaškoj Evropi – prvakinje Evrope u konkurenciji juniorki i vicešampionke Evrope u konkurenciji kadetkinja

Katarina Lazović i Jovana Kocić, kapiten i primač, i bloker kadetkinja Srbije, osvojile su srebrnu medalju na nedavno završenom XI EP 2015. u Bugarskoj. Lazovićeva i Kocićeva su jedinstvene po tome što su prošle godine sa juniorskom reprezentacijom Srbije osvojile zlatnu medalju na Prvenstvu Evrope u Estoniji i Finskoj.
Katarina Lazović i Jovana Kocić su u 2014. godini, pored zlata na EP, osvojile i zlatnu medalju na Balkanskom prvestvu za juniorke i srebrnu medalju sa kadetskom reprezentacijom na Balkanskom prvenstvu.
Lazovićeva je proglašena za najboljeg smečera Balkanskog prvenstva 2014. u konkurenciji kadetkinja, a ove godine je proglašena za najboljeg smečera EP u Bugarskoj.
Katarina Lazović i Jovana Kocić su sa kadetkinjama Srbije izborile plasman na EYOF 2015. i Svetsko prvenstvo 2015, a sa juniorkama Srbije će igrati u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2015.

Povezana vest:  KADETI – BALKANSKO PRVENSTVO 2010., Sutra put u Bugarsku – u utorak protiv Moldavije