Fondacija „Odbojkaška Aleji slavnih“ organizuje u nedelju, 11. septembra u Katovicama revijalni meč između ekipa „Međunarodnih zvezda“ i „Poljskih zvezda“, koji će se odigrati od 20,00 časova u dvorani Spodek. Nikola Grbić, član „Aleje slavnih“ u Miliču od 2013, nastupiće u timu „Međunarodnih zvezda“, a počasni gost će biti Nenad Golijanin, predsednik OSS. Vladimir Grbić, član „Aleje slavnih“ u Miliču od 2013, neće igrati u Katovicama, jer će od 10. – 12. septembra, na poziv Odbojkaške federacije Novrveške, u Oslu biti predavač na Seminaru za trenere.

Povezana vest:  JUNIORI – XXII EP 2010., Poznati svi učesnici – Žreb 20. jula u Minsku

Organizatori su najavili da će revijalna utakmica ujedno biti i oproštajni reprezentativni meč Pavela Zagumnog, dugogodišnjeg tehničara reprezentacije Poljske, koji će od ove godine postati član „Aleje slavnih“ u Miliču.

Za učešće u revijalnoj utakmici najavljenje su najveće odbojkaške zvezde: Nikola Grbić, Žilberto Godoj Filjo Žiba, Nalbert Bitankur, Andrea Đani, Andrea Gardini, Andrea Anastazi, Karč Kiralj, Sergej Tetjuhin, Dmitrij Muserski, Vilfredo Leon, Ervin Ngapet, Vladimir Alekno, Stefan Antiga, Samjuele Papi, Jekaterina Gamova, kao i poljske vedete: Pjotr Gruška, Lukaš Kadzijevič, Kšištof Ignačak, Bartoš Kurek, Marijuš Vlazli, Mihal Vinjarski, Mihal Kubijak, Marćin Moždžonek…

Povezana vest:  KADETKINJE – XII SP 2011, Kadetkinje odličnom igrom do četvrtfinalne grupe