otvaranje_zrenjaninJUNIORKE – XXII EP 2010.

 

Svečano otvoren šampionat Evrope!

 

Mileta Mihajlov, gradonačelnik Zrenjanina, svečano je večeras u Kristalnoj dvorani otvorio XXII EP 2010. u konkurenciji juniorki. Učesnicima šampionata i publici obratili su se Žarko Obradović, ministar prosvete u Vladi Republike Srbije, Vladimir Grbić, proslavljeni odbojkaški reprezentativac i Rit Oms, potpredsednik CEV i predsednik žirija na XXII EP 2010.

Povezana vest:  CEV – IZVRŠNI ODBOR, Počelo kandidovanje za juniorska EP 2014. i seniorska i kadetska EP 2015.

Rit Oms, potpredsednik CEV i predsednik žirija na XXII EP 2010, predala je Mileti Mihajlovu, gradonačelniku Zrenjanina, zastavicu Evropske odbojkaške konfederacije.

Aleksandar Boričić, predsednik OSS, predalo je Mileti Mihajlovu, gradonačelniku Zrenjanina, zastavicu prvenstva Evrope 2010.

Ceremoniji svečanog otvaranja prisustvovali su mnogobrojni ugledni gosti među kojima su bili Goran Kreclović, pomoćnik ministra sporta i omladine u Vladi Republike Srbije. Ceremoniji su prisustvovali i glumci Vojin Ćetković i Vuk Kostić.

Povezana vest:  XXIII GRAN PRI 2015., Srbiji bod protiv Tajlanda

U zabavnom delu programa nastupile su članice plesne grupe „Free dance“. Najpre je Staša Mirčetić izvela plesnu numeru „Pera Detlić“, a zatim su Mina i Miona izvele plesnu numeru „Mama i beba“.