CEV_IK_VI_2011_05

CEV – IZVRŠNI ODBOR

Snežana Samardžić – Marković se sastala sa članovima IO CEV

Odbojkaški savez Srbije je danas i sutra domaćin sastanka Izvršnog odbora i Administrativnog Borda Evropske odbojkaške konfederacije – CEV. Snežana Samardžić – Marković, ministar omladine i sporta u Vladi Republike Srbije i Dragan Atanasov, pomoćnik ministra, razgovarali su jutros, na početku rada u beogradskom hotelu Kontintental, sa članovima Izvršnog odbora Evropske odbojkaške konfederacije.

Povezana vest:  SENIORI – XXI SVETSKA LIGA 2010. – FINALNI TURNIR, Srbiji bod – Brazil u polufinalu

Tokom kraćeg, srdačnog razgovora, Snežana Samardžić – Marković je poželela dobrodošlicu uvaženim gostima iz CEV, dok je Andre Mejer, predsednik CEV, Snežani Samardžić – Marković, predao prigodan poklon.

Sastanku Izvršnog odbora CEV prisustvuju Andre Mejer iz Luksemburga, predsednik CEV, Aleksandar Boričić, predsednik OSS i potpredsednik CEV, Filip Berben iz Belgije, prvi potpredsednik CEV, Rit Oms Van den Berg iz Holandije, potpredsednik CEV, Banu Džan Šurman iz Lihtenštajna, potpredsednik CEV i Renato Arena iz Italije.

Povezana vest:  PLEJ OF, Zvezda povela u finalu

U subotu, 18. juna u hotelu Kontinental u Beogradu održaće se sastanak Administrativnog Borda CEV kojem će, pored članova Izvršnog odbora CEV, prisustvovati: Erik Adler iz Danske, Alojz Fišer iz Švajcarske, Manfred Holcfrefe iz Nemačke, Dančo Lazarov iz Bugarske, Agustin Martin Santos iz Španije, Pjer Mulhajms iz Luksemburga, Vladimir Patkin iz Rusije, Maris Pekalis iz Letonije, Miroslav Pržedpelski iz Poljske, Jan Rek iz Švajcarske, Žak Šo iz Francuske, Andreas Stavru iz Kipra, kao i Olivije Motije, administrativni direktor CEV i Regina Maškova, sekretar Administrativnog odeljenja CEV.

Povezana vest:  SENIORKE - KUP IZAZIVAČA 2012., Vizura u Azerbejdžanu - utakmica u sredu od 15,00 časova po našem vremenu