NEDZAD_OSMANKAC 

Nedžad Osmankač kandidat OKS za MOK „Školarinu za trenere 2012“
 
Nedžad Osmankač, nekadašnji statističar muške seniorske reprezentacije Jugoslavije, a sada statističar OK Vojvodina NS Seme iz Novog Sada, na predlog Odbojkaškog saveza Srbije, kandidat je Olimpijskog komiteta Srbije za „Školarinu za trenere 2012“ Međunarodnog olimpijskog komiteta (MOK), saopštio je Olimpijski komitet Srbije.
U saopštenju OKS navodi se da je Predsedništvo Olimpijskog komiteta Srbije, na osnovu predloga Komisije za programska pitanja, donelo odluku da kandidat Olimpijskog komiteta Srbije za program Olimpijske solidarnosti MOK „Školarina za trenere 2012“ bude Nedžad Osmankač predložen od Odbojkaškog saveza Srbije.
Nedžad Osmankač je od 1998. – 2002. godine bio statističar muške seniorske reprezentacije Srbije. Kao član stručnog štaba učestvovao je u osvajanju zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Sidneju 2000, zlatne medalje na Evropskom prvenstvu u Ostravi 2001, bronzane medalje na Svetskom Kupu šampiona u Tokiju 2001. i bronzane medalje u Svetskoj ligi 2002 u Belo Horizonteu.

 

Povezana vest:  Žreb za Prvenstvo Evrope za kadetkinje 20. januara u Sofiji