OKS_novi_logo

Olimpijski komitet Srbije domaćin marketing seminara

 

Olimpijski komitet Srbije (OKS) u saradnji sa Marketing sektorom Međunarodnog olimpijskog komiteta (MOK) organizuje Regionalni marketing seminar za predstavnike Nacionalih olimpijskih komiteta Centalne i Jugoistočne Evrope. Seminar, koji se prvi put organizuje u ovom delu Evropu odrrzaće se sutra i prekosutra u beogradskom hotelu „Hajat“, a učesnici dolaze iz 13 zemalja regiona.

Povezana vest:  WADA predstavila novi test za ljudski hormon rasta

Jedna od osnovnih tema biće nova platforma MOK-a za korišćenje olimpijskog brenda kako bi se unapredile marketing aktivnosti nacionalnog olimpijskog komiteta i efikasnije gradio sponzorski pul, a samim tim i podrška Olimpijskom timu.

Predavanja na datu temu održaće vodeći ljudi Marketing sektora MOK-a, dok će se drugi deo seminara odvijati kroz interaktivne radionice i razmenu iskustava.

Povezana vest:  Grlica šesti u bacanju koplja

Nakon svečanog otvaranja predsednik OKS Vlade Divac i generalni sekretar Ðorđe Višacki putuju za Bratislavu, gde će učestvovati u radu sastanka predsednika i generalnih sekretara nacionalnih olimpijskih komiteta Centralne i Jugoistočne Evrope.