ana_ivanovic_OI_2012

SRPSKI OLIMPIJCI NA TERENU 30. JUL

Odbojkašice Srbije sutra protiv Južne Koreje

 

Srpske odbojkašice, teniseri, veslači i strelac Nemanja Mirosavlje izaći će sutra na olimpijska borilišta širom Londona. Prvi nastupa Mirosavljev, kojeg od 10 sati očekuju kvalifikacije u disciplini važdušna puška.

Srpski veslači Nikola Stojić i Nenad Beđik od 11 očekuje repesaž za plasman u polufinale dvojaca bez kormilara, dok 40 minuta kasnije cetverac bez kormilara u sastavu Miloš Vasić, Goran Jagar, Miljan Vuković i Radoje Đerić vesla u kvalifikacijama.

Povezana vest:  Nikolić primio srpske paraolimpijce

Plivač Velimir Stjepanović od 11.25 takmičiće se u kvalifikacijama na 200 metara leptir.

Šansu za popravni posle početnog poraza od selekcije Kine imaće odbojkašice Srbije, koje od 12.30 igraju protiv Južne Koreje u utakmici drugog kolu B grupe.

Prema rasporedu organizatora na teren Vimbldona trebalo bi da izađe Janko Tipsarević, koga očekuje meču drugog kola protiv Nemca Filipa Pečnera, dok se Ana Ivanović sastaje sa Britankom Elenom Baltačom.

Povezana vest:  OI 2016, Džudistkinja donela Brazilu prvu zlatnu medalju u Riju

Tačni termini odigravanja mečeva biće objavljeni večeras, a postoji mogućnost da se zbog kiše današnji dueli dublova Novaka Đokovića i Viktora Troickog, kao i Nenada Zimonjića i Janka Tipsarevića odlože za sutra.

Đoković i Troicki igraju protiv švedskog para Johan Brunstrom/ Robert Lindštet, dok Zimonjića i Tipsarevića očekuje duel sa Slovacima Martinom Kližanom i Lukašem Lackom.