CZV-NSS-01

HOKEJ NA LEDU
Prvenstvo Srbije – Zvezdina „desetka“ protiv NS Starsa

Hokejaši Crvene zvezde savladali su NS Stars rezultatom 10:0 (2:0, 4:0, 4:0), u meču Prvenstva Srbije igranom u utorak u ledenoj dvorani „Pionir“.

Crveno-beli su pokazali vrlo ubedljivu igru i potpuno nadigrali novosadski sastav, pa su, uprkos odličnoj formi u kojoj su se gosti nalazili u poslednje vreme, već sredinom meča otklonili svaku rezultatsku neizvesnost.

Povezana vest:  Olimpijski tim SAD pripremaće se u blizini Londona za OI

NS Stars se odlično držao u prvih 20 minuta utakmice iako je Zvezda u tom periodu imala dominaciju (14:4 u odnosu šuteva). Ipak, odlučujući momenti dogodili su se u smo minut igre sredinom meča, kada su crveno-beli dva puta savladali golmana gostiju Jespersena i stigli do velikih 4:0. Dok kraja meča sve je bilo rutina za Beograđane koji su poletnom igrom u poslednjem periodu stigli do dvocifrene pobede na kraju meča.

Povezana vest:  AMERIČKI FUDBAL, SAFS, Zmajevi dominirali

Po dva gola u pobedi domaćina postigli su Pavel Popravka (tri asistencije), Dominik Crnogorac (1as) i Andrej Cvik, dok su se po jednom u strelce upisali Dmitrij Markelov (3as), Robert Sabadoš (2as), Uroš Bjelogrlić i Petar Novaković.

Ovom pobedom Crvena zvezda je ostala „usamljena“ na drugom mestu na tabeli sa 15 bodova, tri više uz dve utakmice manje od Novosađana, dok su crveno-beli sada „samo“ šest bodova iza segedinske Tise Volan od koje takođe imaju dve utakmice manje.

Povezana vest:  STRELIČARSTVO, Miković i Ljubenkovićeva šampioni Srbije