divlji_veproviAMERIČKI FUDBAL, SAFS

Odmetnici dočekuju Veprove

 

Poslednje kolo ligaškog dela Nacionalne lige Srbije, na programu je narednog vikenda, a četvorostruki prvaci Srbije, kragujevački Divlji veprovi, po prvi put u istroriji sastaće se sa Odmetnicima u Požarevcu. Utakmica će se odigrati u nedelju, 20. juna sa početkom u 17h u Požarevcu.

Kragujevčani su već obezbedili prvo mesto, pa će u odbranu titule krenuti sa prednošću domaćeg terena u polufinalnoj i eventualno finalnoj utakmici. Uprkos tome, Veprovi i u ovu utakmicu ulaze maksimalno motivisani, sa željom da što više unaprede igru.

Povezana vest:  KUGLANJE, Zavrako oborio 708 čunjeva u meču Lige šampiona protiv francuskog Selonžea

-Obezbedili smo prvo mesto i prednost domaćeg terena u polufinalu, tako da rasterećeni ulazimo u ovaj meč. Ipak, ovo će biti poslednja provera pred polufinale Nacionalne lige Srbije, a šansu će dobiti mlađi igrači jer moramo računati i na njih u završnici prvenstva. Očekujem jednu fer i korektnu utakmicu i nadam se da ćemo pružiti dobru fudbalsku predstavu publici u Požarevcu. – rekao je Aleksandar Ristić, glavni trener Divljih Veprova.

Povezana vest:  Ruski ministar sporta negirao učešće u prikrivanju dopinga

Kragujevčani u Požarevcu neće moći da računaju na kvoterbeka Menija Dijaza i hvatača Janoša Serfoza. Na poziciji kvoterbeka, prvi put u svojoj karijeri će startovati mladi kvoterbek Kragujevca, Stefan Stefanović.

Što se tiče Odmetnika, za njih je sezona gotova pošto nemaju šanse da se plasiraju u polufinale. I pored toga, Odmetnici žele da pokažu sve što znaju i da pruže otpor aktuelnim šampionima Srbije.

Povezana vest:  Svetsko prvenstvo u banatskim šorama 2. jula u Tomaševcu

-U poslednje kolo Požarevac ulazi bez nekolicine igrača ali planiramo da se časno borimo sa šampionom. Šesto mesto u prvoj ligi je najveći uspeh kluba u istoriji, pa samim tim smatramo da ova sezona nije bila neuspešna za našu ekipu – izjavio je Milan Miletić, član UO Požarevca.