divlji_veprovi_2AMERIČKI FUDBAL, SAFS

 

Veprovi lako protiv Odmetnika

 

U poslednjem meču regularnog dela sezone Nacionalne lige Srbije,Divlji Veprovi stigli su do maksimalnog učinka posle gostovanju u Požarevcu, gde su pali domaći Odmetnici. Rezultat je bio 8:33 (8.7, 0:7, 0:13, 0:6).

Šampioni Srbije ušli su u okršaj prilično opušteno. Sa klupe su utakmicu gledali Aleksandar Ristić, Predrag Šćekić, Darko Cvetković, Meni Dijaz, Janoš Serfozo, Brajan Vogs i još neki starteri.

Povezana vest:  KUGLANJE, SP 2012, Polufinale u znaku srpskih kuglašica i kuglaša

Priliku su dobili mladi igrači, kao i uzdanica Veprova Stefan Stefanović. Talentovani 17.godišnjak, opravdao je poverenje trenera Ristića i sa tri tačdaun pasa pokazao budućnost Kragujevčana.

– Veprovi su obezbedili prvu poziciju, tako da nam je ova utakmica poslužila za proveru mlađih igrača i uigravanje nekih akcija. Čestitam ekipi na pobedi i Požarevcu na fer-plej utakmici – zadovoljan je Nemanja Čalija, predsednik kluba.

Povezana vest:  BADMINTON, U znaku takmičara Heliantusa

Kako su Odmetnici već ispali iz borbe za plej-of, borili su se za čast. Međutim, ekipa desetkovana povredama, nije mogla dugo da parira šampionu.

– Bili smo dosta oslabljeni, ali se nismo obrukali. Drago mi je zbog ekipe. Šesta pozicija je najveći uspeh u istoriji kluba –ipak nije razočaran Milan Miletić, član upravnog odbora Požarevca.

8:33 (8.7, 0:7, 0:13, 0:6)

Povezana vest:  KUGLANJE, Beograd jesenju titulu okrunio rekordom, Singidunum bolji od Džambo investa

SEMAFOR – 0:7, Mihailo Novaković, trčanje za 25 jardi, 8:7, Dragoljub Gunić pas od tri jarde ka Milošu Dimitrijeviću, pretvaranje za dva, 8:14, Stefan Stefanović pas od 15 jardi ka Nikoli Tomiću, 8:20, Stefanović pas od 22 jarde ka Petru Gojiću, 8:27, Veljko Petrović trčanje za tri jarde, 8:33, Stefanović pas od 13 jardi ka Jovanu Živkoviću.