Hokejaški klub Beograd, nastavio je sa svojim akcijama za najmlađe i pred mečeve sa “Polarnim medvedima” iz Miškolca u petak od 17:30 časova i Dunavaroši u nedelju u istom terminu.

Naime, oni su podelili preko 150 ulaznica za po oba meča koja će igrati, osnovnim i srednjim školama kako bi što više mališana moglo da uživa u vrhunskom hokeju koji će se igrati ove sedmice. Mališani koji su dobili ulaznice su iz osnovnih škola “Skadarlija”, “Stari grad”, “Oslobodioci Beograda” i “Vlada Aksentijević” kao i srednjih škola “Rade Končar” i “PTT škole”.

Povezana vest:  Srpski bobisti počinju takmičenje u Vankuveru 26. februara na najtežoj stazi na svetu

Kao i do sada, HK Beograd će nastaviti svoju tradiciju druženja sa mališanima iz Zvečanske koji će i ove sedmice biti specijalni gosti na mečevima ovog kluba, dok će se treninzima od ponedeljka priključiti i Lukić Nebojša, koji boravi u domu Jovan Jovanović Zmaj.

Hokejaški klub Beograd je ponovo pokazao da će se držati date reči sa početka sezone i negovati duh porodične zabave i društvene odgovornosti kroz celu sezonu. Ova akcija je samo jedna u nizu koja će se sprovesti tokom cele sezone, a iz kluba dolazi obećanje i da će se svim silama truditi kako bi mališanima iz osnovnih i srednjih škola obezbedili ulaznice za svoje mečeve u prestižnoj MOL ligi.

Povezana vest:  KUGLANJE, Priča o Pioniru - od Lige šampiona do ponora