javni_casJavni čas gimnastike na Trgu Nikole Pašića

 

U organizaciji Saveza sokola Srbije, Asocijacije sporta za sve, a pod pokroviteljstvom Gradskog sekretarijata za sport i omladinu grada Beograda, danas je u Beogradu održan javni čas „Gimnastika za sve“ u kome su učestvovali gimnastička i sokolska društva iz Srbije i Vojvodine.

Na ovoj jednočasovnoj manifestaciji, iako vreme nije bilo naklonjeno gimnastičarima, predstavio se podmladak sokolskih društava iz Batajnice, Beograd-matice, Vojvodine iz Novog Sada, Smedereva, Sremske Mitrovice i Gimnastičko društvo Beograd.

Povezana vest:  ALPSKO SKIJANJE, Lindzi Von kao da je ispala iz druge dimenzije

Na ovoj lepoj priredbi, na kojoj je učestvovalo oko 100 dečaka i devojčica, mladi takmičari su pokazali svoje umeče iz sokolskih i gimnastičkih vežbi.

Prikazano je ukupno 11 vežbačkih sastava u parteru i trambolini, koji su izazvali uzdahe malobrojne publike okupljene na Trgu Nikole Pašića.

Prema rečima organizatora ovog takmičenja, predsednice Sokolskog saveza Srbije Gordane Rajnović i predsednika Sokolskog društva Beograd-matice Gabrijele Kragujević, manifestacija je veoma uspela, a tokom sledećeg meseca u organizaciji ŠS biće organizovana još jedna slična priredba.

Povezana vest:  Američki fudbal – SAFS LIGA. 1. KOLO, Prva pobeda Pantera, Odmetnici trijumfovali u Kraljevu