partizan_maribor_beograd_golman_mart_2SLOHKEJ LIGA

Hokejaši Partizana dočekuju Triglav

 

Sutra, u subotu 15. januara, hokejaši Partizana će kod kuće, u ledenoj dvorani hale Pionir, ugostiti ekipu Triglava iz Kranja, u utakmici 25. kola Slohokej lige. Duel je zakazan za 18 časova, uz direktan prenos na RTS 2.

Crno-beli su protiv ekipe Triglava u ovoj sezoni već zabeležili dva trijumfa, ali napadač crno-belih, Nenad Raković, kaže da Triglav nije protivnik za potcenjivanje.

Povezana vest:  Srpski đaci jure Ginisov rekord

-Triglav je čvrsta ekipa, koja ume da pruži snažan otpor. Kompaktni su, već dugo igraju zajedno i ne smemo da ih potcenimo, bez obzira što smo ih već dva puta pobeđivali – kaže Nenad Raković.

Raković kaže da je Partizan u dobroj formi: “Forma nam je u uzlaznoj putanji, što je izuzetno važno, jer se plej of približava. Očekujem da nastavimo pobednički niz ne samo protiv Triglava, nego i u preostalim utakmicama do kraja trećeg kruga,“ rekao je Raković

Povezana vest:  KUGLANJE,Pobede Beograda i Kristala

Hokejaši Partizana su pobedom protiv Maribora u prethodnom kolu, zabeležili jedanaestu uzastopnu i ukupno dvadeset prvu pobedu u dosadašnjem toku Slohokeja. „Maribor je jedan od najtežih protivnika u ligi i utoliko nam je ova pobeda protiv njih važnija, pogotovo što smo ih dobili na njihovom terenu. Pokazali smo da možemo dobro da odigramo i u gostima, posle napornog puta, što je posebno važno pred gostovanje Olimpiji koje nas očekuje u poslednjem 27. kolu ligaškog dela Slohokeja“, istakao je Nenad Raković.

Povezana vest:  ŠAH VESTI, Kragujevački derbi pripao Vodovodu

Cena ulaznica za ovaj meč je 250 dinara, a mogu se kupiti na blagajni ledene dvorane hale Pionir, koja se na dan utakmice otvara u 17:15.