U maju tekuće godine održane su kvalifikacije za najveće takmičenje u funkcionalnom fitnesu na kojem su takmičari pokazali svoje mogućnosti, a najspremniji prošli u finale koje se održava 3. i 4. septembra u Beogradu. Organizatori brend Nike, CrossFit NS i tehnički partner DD Wellness Solutions tokom dva dana takmičenja okupiće najboljih 200 takmičara iz više od 17 zemalja, koji će imati mogućnost da pokažu od čega su napravljeni i da se bore za titulu najspremnijih ljudi na Balkanu.

Povezana vest:  ŠAH, SP SLEPI, Avram bolji od Šelmana u trećem kolu SP za slepe

Finalni događaj, na kojem pobednike očekuju izvanredne novčane nagrade, biće održan na terenima Fudbalskog Saveza Beograda, koji se nalaze na Adi Ciganliji. Svi posetioci imaće priliku da uživo gledaju neverovatne izazove i navijaju za svoje favorite, ali i iz prve ruke dođu u kontakt sa funkcionalnim fitnesom i svim brendovima i aktivnostima koji se vezuju za ovaj sport.

Povezana vest:  BADMINTON, SRBIJA VICEŠAMPION BALKANA - ISTORIJSKI USPEH MLADIH BAMINTONACA

Pored toga, brend Nike ekskluzivno će predstaviti novi model patika Nike Metcon 8, koji pravi idealan balans između brzine i stabilnosti, te olakšava svaku prepreku tokom treninga.

Više informacija možete pronaći na sajtu http://fortfight.nikeevents.rs/index-sr.html