Boris_Gabric

SLOHOKEJ

Partizan sutra gostuje Olimpiji u trećem meču finala Slohokeja

Sutra, u ponedeljak 28. februara, hokejaši Partizana igraju u Ljubljani treći meč finala Slohokeja protiv Olimpije. Utakmica u Tivoliju počinje u u 18 časova i direktno će biti prenošena na RTS 2.

Nakon prve utakmice finala u Ljubljani u kojoj je Olimpija je slavila posle produžetka rezultatom 3:2, u drugom meču finala, u petak u Pioniru, crno-beli su slomili „Zmajčeke“ fantastičnim rezultatom 10:2, i time izjednačili skor u pobedama na 1:1.

Povezana vest:  Nikola Đukić prvak Crne Gore u šahu

Za najboljeg igrača Partizana na prethodnom meču proglašen je Boris Gabrić, koji kaže da meč protiv Olimpije i pored visoke pobede, nije bio lak.

-Odigrali smo odlično u petak i zadovoljni smo zbog toga, ali bez obzira na rezultat, to nije bila laka utakmica. Taj meč smo prelomili petim golom, posle toga je bilo lakše, ali se Olimpija ipak nije predavala do kraja – kaže Gabrić.

Povezana vest:  STRELIČARSTVO, Mina Šibalić, Marija Ljubinković, Luka Popović i Varga Bela šampioni

Iako crno-beli u Ljubljanu putuju sa psihološkom prednošću zbog pobede, Gabrić je oprezan pred treći duel.

-Ne smemo da se opustimo pred duel u Ljubljani jer nas i tamo čeka teška utakmica. Verujem da će protivnik imati na umu poraz u Pioniru i sigurno neće ponavljati greške iz prethodne utakmice. Ali mislim da ne treba da naglašavam da mi idemo na pobedu i u Ljubljani. Ako se koncentrišemo na našu igru kao što je to bio slučaj u Pioniru i držimo se onoga što se dogovorimo u svlačionici, uveren sam da će pobeda biti naša – optimistično ističe Gabrić.

Povezana vest:  RAGBI 13, Srbija preko Italije u narednu rundu kvalifikacija za SP

Finalna serija Slohokeja igra se na tri dobijene utakmice. Nakon Ljubljane, četvrti meč crno-beli igraju u Pioniru, u sredu 2. marta u 18 časova, a ako bude 2:2 u pobedama, peta utakmica se igra u Ljubljani 4. marta.