neda_ukraden_koncert_zg

Neda Ukraden 19. marta nastupa u Zagrebu

Neda Ukraden će u subotu, 19. Marta, u zagrebačkoj Dvorani Dražena Petrovića održati veliki koncert. Za Nedu kao da je vreme stalo, jer osim zadivljujućeg izgleda, tu je i bogata muzika karijera od davne „Zora je“ pa do „Da se nađemo na pola puta“ s novog albuma. Iza nje su preko dvadeset uspješnih visokotiražnih albuma i uspešna saradnja s velikim muzičkim imenima poput Đorđa Novkovića, Rajka Dujmića, Arsena Dedića, Zrinka Tutića, Mate Došena i mnogih drugih. Jedan od njenih najvećih hitova „Zora je“ preveden je na trinaest svetskih jezika, a tu su još i „Vrati se s kišom“, „Samo je nebo iznad nas“ koji je otpevala zajedno s jednim od najvećih aranžera svih vremena na ovim prostorima Matom Došenom, „To mora da je ljubav“, „Došlo doba da se rastajemo“, „Nisam ti ja bilo tko“ i mnogi drugi.

Povezana vest:  Grupa Panic! At The Disco objavila najbolji album u svojoj diskografiji

Uz Nedu koncert će obogatiti mladi pevač Ivan Zak s kojim je Neda otpjevala duet „Tetovaža“, a pesma je iako kratko u javnosti, postigla sjajan uspeh ušavši u kategoriju nezaobilaznih dodataka svakog dobrog izlaska.

Prodaja ulaznica je počela u utorak 15. februara na sledećim prodajnim mjestima: CD shop Hit Recordsa (Preradovićeva 12, Zagreb), Integral Pothodnik, Mozaik knjiga (City Centar, Garden Mall, West Gate, Sport Billy, Cro Pub, Vikend Planer, Roko&Akademija, Cibona Fan Shop.

Povezana vest:  Tejlor Svift predstavila svoj prvi parfem “Wonderstruck”