KFC_american-football_AT_POSTER_k01

AMERIČKI FUDBAL

Vukovi na Vajkingse posle juniora

Istog dana, na istom terenu sa juniorskom reprezentacijom Srbije, beogradski Vukovi će u svojoj režiji, otvoriti sezonu prijateljskom utakmicom. Drugi deo duplog programa austrijsko-srpkog duela počinje odmah posle meča između našeg i austrijskog nacionalnog juniorskog tima, kada će na teren Ravelline stadiona (15 časova) tim sa Ade Ciganlije na megdan Rajfajzen Viena Vajkingsima.

Povezana vest:  NHL VESTI, Menadžeri traže kazne za udarce iz mrtvog ugla

Ovo je drugi put zaredom da Vukovi generalnu probu imaju protiv nekog od najjačih austrijskih klubova. Potsetimo, prošle predsezone su to bili Danube Dragonsi, koji su u tesnom meču trijumfovali 30:27, a kasnije osvojili titulu u Austriji . Vikinzi su čak 8 puta učestvovali u finalima Euroboula, po čemu su najbolji u Evropi i protivnik sa najvećim renomeom sa kojim su se Vukovi do sada sastali.

Povezana vest:  Austrijanac Krol pobednik spusta u Šamoniju

Biće to prilika da se na delu vidi pojačanje Vukova na mestu kvoterbeka Vini Mirot, ali i da se odradi marketinška promocija ovog kluba u Austriji. U cilju toga, u saradnji sa austrijskim KFC-om, održaće se zajednička promotivna aktivnost Vukova i KFC-a u Beču. Najpre će Ruben Drouns, bivša NFL zvezda, a danas trener Vukova, potpisivati autograme u Lugner Citiju, dok će u nedelju posle utakmice biti održan “after party” u Donauplexu sa igračima Vukova.

Povezana vest:  KUGLANJE, Crveno beli odlični na Banjici, Livia Santo blistala u Zrenjaninu

Oba događaja počinju u 20 časova, a zanimljivo je da je radi promocije ovih događaja, KFC poslao flajere na čak 250.000 adresa u Beču, pod radnim nazivom “Doživite vaše zvezde”.