Popecitelji_foto

Popečitelji besplatno na EXIT etiketi

Predstavljamo vam novi album koji možete besplatno skinuti sa sajta exitmusic.tv. U pitanju su Horizonti, drugi po redu album benda Popečitelji. Instrumentalna, eksplozivna mešavina fank-roka i folka je ono što Popečitelje čini jedinstvenom pojavom na domaćoj muzičkoj sceni.

Iza benda Popečitelji je 12 godina rada u nepromenjenoj postavi koju čine braća Saša i Goran Furunović i bubnjar Rade Vulić, uobličenih u dva odlična studijska albuma. Na prvom albumu Ko radi? (2004)  produkciju je radio Koja iz Discipline Kičme.

Povezana vest:  Korejska pop zvezda Psy postao senzacija u SAD-u

Album pod nazivom “Horizonti” je snimljen krajem 2007. godine, u Kragujevcu u studiju Dr Studio, a saradnja sa izdavačem se nastavlja, s tim što kuća menja ime u Odličan hrčak. Na novom albumu Popečitelji uzimaju producentski deo posla u svoje ruke i stvaraju album kojim još više definišu i određuju svoj autentični muzički izraz. Ploča donosi 12 novih pesama izbrušenih na mnogobrojnim koncertima, a kao prvi singl sa albuma pojavljuje se pesma Kilogrami za koju su Popečitelji uradili i video spot. Popečitelji ovih dana sviraju koncerte i rade na novim pesmama.

Povezana vest:  U četvrtak počinje Summer3p festival

Exit online etiketa nastaviće da predstavlja najbolja imena domaće i regionalne scene, čiji će albumi biti dostupni za besplatan download, i aktivno će promovisati muzičare sa ovih prostora. Na sajtu Exitmusic.tv besplatno možete da preuzmete sva dosadašnja online izdanja među kojima su Partibrejkersi, Obojeni program, E-play, Marko Nastić, Repetitor, Jarboli, Killo Killo, The Good Guys, Overdrive, Nežni Dalibor, Ritam Nereda, Lollobridgida, Trance Balkan Desorganisation, Irie FM, Laura 2000 i Stuttgart Online.

Povezana vest:  Besplatno preuzimanje albuma sa interneta novosadskog benda KOMA