ministarka_markovic_kopaonik

Ministarka Snežana Samardžić Marković uz rekreativce na Kopaoniku (FOTO)

 

Tradicionalni ski festival, 19. po redu, u organizaciji Asocijacije Sporta za sve Srbije otvorila je ministarka sporta I omladine Snežana Samardžić-Marković. Na srpskom planinskom biseru okupilo se 330 takmičara iz pet zemalja.

-Ministarstvo omladine I sporta kontinuirano pomaže sport za sve ali ne samo finansijski. Evo ličnim prisustvom pokazujemo das mo uz ovu Asocijaciju zaduženu za razvoj masovnog rekreativnog sporta u Srbiji – rekla je Snežana Samaradžić-Marković.

Povezana vest:  Na Adi Ciganliji održano najveće takmičenje u funkcionalnom fitnesu na Balkanu

Pored ministarke na Kopaoniku se nalaze još Aleksandar Šoštar, predsednik Sportskog saveza Srbije, Slaviša Zlatanović, državni sekretar ministarstva omladine i sporta a oni će prisustvovati sportskim dešavanjima i aktivnostima do zatvaranja koje je na program u nedelju.

-Ovo je najmasovnije okupljanje na zimskom festival rekreativnog sporta u Srbiji i nadam se da će naredne godine biti još više učesnika a u narednih par dana, siguran sam, da će takmičari na Kopaoniku uživati u lepotama najpoznatijeg srpskog zimskog turističkog centra – rekao je Velizar Đerić, predsednik Asocijacije sport za sve Srbije.

Povezana vest:  Šifrin trijumfovala na drugom slalomu u sezoni

PHOTO: ataimages.rs

{vsig}KOP_MART_2011{/vsig}