Floorball pobednici

„Belgrade Floorball Open 2011“.

Završen prvi međunarodni florbol turnir u Beogradu

 

Beograd, 29. avgust 2011 – Prvi međunarodni florbol turnir „Belgrade Floorball Open 2011”, koji je organizovao florbol klub Partizan uz podršku kompanije Coca-Cola Hellenic Srbija, uspešno je završen sinoć. Dvodnevni turnir okupio je deset timova iz zemalja širom Evrope (Švajcarske, Finske, Švedske, Mađarske, BiH, Srbije), a  najuspešniji tim, Linkoping iz Švedske je u finalu sa 5:2 pobedio sunarodnike iz kluba Kvanbergplans, nakon čega je usledila dodela nagrada i pehara.

Povezana vest:  MAČEVANJE, „Trofej Beograda” u mačevanju u nedelju u SC „Voždovac” na Banjici

Alen Boroš, direktor turnira je izjavio da je izuzetno zadovoljan. Uz veliku posećenost, dobru organizaciju i dolazak velikog broja inostranih timova, on je posebno skrenuo pažnju na pomoć koju je pružila kompanija Coca-Cola Hellenic Srbija u samoj organizaciji, obezbeđenom osveženju za sve  sve učesnike manifestacije i podršci u popularizaciji sporta.

-Nadam se da ćemo na ovaj način motivisati što više ljudi da se bave ovim zabavnim i brzim sportom koji je dostupan svima i da ćemo Beograd na još bolji način integrisati u svetske sportske destinacije – izjavio je Alen Boroš, direktor turnira.

Povezana vest:  Kristofersen pobednik noćnog slaloma u Šladmingu