W11MC_Kaymer_003

GOLF

HUGO BOSS sponzoriše nemačkog golfera Martina Kaymera

U cilju dalje ekspanzije svesti o brendu u svetu golfa, globalna modna grupacija HUGO BOSS ozvaničila je partnerstvo sa golf profesionalcem, Martinom Kaymerom koji se nalazi na trećem mestu svetske rang liste u golfu. Kao segment dugogodišnje saradnje koja je započeta početkom 2011., Nemačka će igrati golf u BOSS Green bojama – liniji koja miri sportsku funkcionalnost i modne tendencije.

Osim toga, HUGO BOSS radi na projektu nove kolekcije koja će nositi ime ovog 26- ogodišnjaka.

-Profesionalna perspektiva i prijatna pojava čine Martina Kaymera idealnim ambasadorom HUGO BOSS Brenda – izjavio je Philipp Wolff, stariji potpredsednik komunikacija u HUGO BOSS AG.

Povezana vest:  SKI SKOKOVI, Morgenštern propustio doping kontrolu

-Oduševljen sam da mogu da sarađujem sa HUGO BOSS-om. Renome ove kompanije predstavlja sinonim za izuzetan kvalitet i inovativni pristup u modi. Osvrnimo se unazad na dugogodišnje prisustvo HUGO BOSS-a u svetu golfa I njihovu saradnju sa igračima poput Seva Balestrosa i Bernarda Langera – meni je samo čast što imam privilegiju da idem njihovim stopama – rekao je Martin Kaymer.

Martin Kaymer je rođen 28. decembra 1984. u Dizeldorfu. Tek što je ušao u profesionalne vode golfa 2005. godine, ovaj mladi Nemac već je zabeležio mnogobrojne pobede na EPD turniru pre nego što se kvalifikovao na Challenge turnir i zagarantovao svoju kartu za Evropski turnir 2007. Završio je prvu sezonu na Evropskom turniru na impresivnoj 41. poziciji. Izuzetan nastup na Skandinavskom mastersu i Volvo masters turniru u Valderami zagarantovali su mu prestižnu “Sir Henry Cotton Rookie of the Year” nagradu.

Povezana vest:  HOKEJ NA LEDU, Prvenstvo Srbije: Zvezda uzvratila udarac i revanširala se Partizanu

U junu 2008. postaje najmlađi Nemac i ujedno najmlađi igrač ikada koji je pobedio na BMW International Open-u u Minhenu. Tada je zauzeo 8. mesto u svetu. Od tada se uspesi samo nižu.

Prošle godine, talentovani Kaymer proslavio je niz trijumfa u svojoj najuspešnijoj sezoni do sad, što mu je donelo titulu „Race to Dubai European Tour Golfer of the Year“ za 2010.

Zahvaljujući ovim pobedama, trenutno zauzima 3. mesto na svetskoj golf rang listi.

Povezana vest:  Španovićeva, Bekrić i Miletić najbolji u 2013. godini u tradicionalnoj anketi Udruženja sportskih novinara

Informacije o HUGO BOSS AG golf sponzorstvima

HUGO BOSS trenutno sponzoriše 11 golf prefesionalaca i dve zvezde u usponu. Pored Martina Kaymera, među ova imena ubrajaju sledeći osvedočeni profesionalci: Henrik Stenson (SWE), Oliver Wilson (ENG), Nick Watney (USA), Ben Crane (USA), Seung-Yul Noh (KOR), Alexander Noren (SWE), Steve Webster (ENG), Benn Barham (ENG), Alexandre Rocha (BRA) i Tino Schuster (GER). Pomenuti perspektivni mladi igrači su: Max Kramer (GER) i Ben Parker (ENG).

Svi sponzorisani igrači obučeni su u BOSS Green liniju. Ova kolekcija je na raspolaganju u svim HUGO BOSS prodavnicama u svetu – u Beogradu, Zmaj Jovina 18/Čika Ljubina 12 i Sava centar.