lopta_u_mreziSportska ekipa “Srbijagasa“ osvojila prvo mesto

Sportska ekipa JP “Srbijagas“Novi Sad osvojila je prvo mesto u ukupnom plasmanu na prvim Susretima radnika naftne i gasne privrede jugoistočne Evrope, koji su od 14. do 16. septembra održani u Bečićima, saopšteno je danas iz te kompanije.

Ekipu “Srbijagasa“ je činilo 55 zaposlenih, koji su se takmičili u 18 sportskih disciplina, a u celom takmičenju je učestvovalo 840 radnika rekreativaca iz 19 kompanija naftnog i gasnog sektora Srbije, Hrvatske, Grčke, Bosne i Hercegovine i Rusije.

Povezana vest:  AMERIČKI FUDBAL, EFAF, Vitezovi u polufinalu Challenge kupa

Pored sportskog, ovi susreti radnika imaju i karakter druženja i saradnje zaposlenih iz naftne i gasne branše, a trebali bi da budu tradicionalni i još masovniji u narednom periodu.

U saopštenju se ističe da je organizacija, za koju je zaslužan domaćin Prvih Susreta zaposlenih u ovom sektoru energetike – kompanija “NIS Gaspromnjeft“, bila besprekorna, a svi učesnici imali su maksimalne uslove za takmičenja, uz bogat kulturni i zabavni program.

Povezana vest:  AMERIČKI FUDBAL, Ameri i super klinci uzdanice Kruna

Pored ekipe Srbijagasa i devet ekipa NIS Gaspromnjefta, na ovoj radničko-sportskoj manifestaciji učestvovale su i ekipe Gaspromnjefta iz Rusije, JP “Transnafta“, “Lukoil“ i “FAM“ iz Srbije, “INA“ iz Hrvatske, “Helenik petroleum“ iz Grčke, “NESTRO Grupa“ iz Bosne i Hercegovine i “Jugopetrol Kotor“ iz Crne Gore.