GCC logo

GOLF

Kup prijateljstva SRBIJA – SLOVENIJA 2011 15 i 16. oktobra u Žablju

Prvi Kup prijateljstva između Golf kluba Centar iz Srbije i Golf kluba A iz Slovenije održao se u novembru 2009. godine, kada je klub, u prelepom ambijentu golf terena u Žablju, uz igru i druženje ugostio 34 golfera iz Slovenije. Do danas je održano četiri turnira, dva u Olimju i dva u Žablju, na kojima su se golferi borili za veliki prelazni pehar koji je krasio vitrine i jednog i drugog kluba. Trenutno je golf klub A u posedu pehara a golferi Golf Centra će sve učiniti da 16. oktobra pehar ostane u Novom Sadu.

Povezana vest:  NHL, vesti

Ovom prilikom na turniru Kupa prijateljstva očekujemo više od 50 gofera iz Slovenije.

Uz divan program koji smo pripremili za naše goste očekujemo lepo druženje i dobru igru.

Susreti ovakvog karaktera doprinose razvoju saradnje golf klubova, stvaraju se nova prijateljstva a golferi razmenjuju dragocena iskustava među. Svakako ovakvi događaji promovišu Golf Centar kao izuzetnu, potuno novu i jedinstvenu turističku destinaciju.

Povezana vest:  NFL, 14. sedmica

Golf klub Centar već naredne godine najavljuje održavanje Kupa prijateljstva i sa drugim klubovima iz regiona što će sa sigurnošcu doprineti popularizaciji ovog olimpijskog sporta.

Tako i Srbija staje rame uz rame sa svetom, jer golf doživljava planetarnu popularnost, uz neprekidan rast broja golfera i terena za golf na svim kontinentima.