deciji sajam_11

Sutra počinje CAMPINA PUDDIS DEČIJI SAJAM

Na najlepšoj dečijoj manifestaciji, CAMPINA PUDDIS DEČIJI SAJAM, mališane i njihove roditelje očekuje dosta zabave, nezaboravnih trenutaka, kao i niz iznenađenja. Otvaranje Dečijeg sajma počinje 14. oktobra u 14 časova na Beogradskom sajmu u hali 3.

Sajam će svečano otvoriti vicepremijer g-din Ivica Dačić.

Promo tim sajma zajedno sa klovnovima i animatorima obisli su premo 50 škola i ustanova, kako bi deci na što bolji način približili jedan deo zabave koja ih očekuje.

Povezana vest:  ZAPOSLENI FILIP MORISA POKRENULI AKCIJU NOVOGODIŠNjEG DARIVANjA

Pored nagradne igre Campina Puddis „Upamti korak“, koja će se održati na bini, na sportskom terenu mališani, takođe, mogu pokazati svoj takmičarski duh, tako što će se prijaviti za učestvovanje u igri, Campina Puddis štafeta. Veliku atrakciju na svakom sajmu predstavlja Campina Puddis fer plej fudbalska liga u kojoj učestvuje veliki broj dece koja već treniraju ovaj sport.

Povezana vest:  Najlepša učionica na svetu podstiče kreativnost đaka

Očekuje se da će kao i na prošlom sajmu veliko oduševljenje izazvati Žandarmerija Beograd koja će male posetioce mazati maskirnim bojama. Saobraćajna policija ispred hale III učiće decu ponašanju u saobraćaju. Sportski Savez Srbije i Republički Zavod za sport dovešće deci omiljene sportiste i biti tu da roditeljima pruže brojne savete i informacije.