partizan_bled_slohkej_2

SLOHOKEJ LIGA

Bled na premijeri protiv Partizana u Novoj godini

 

Hokejaški klub Partizan dočekaće u sredu, 11. januara 2012. godine ekipu HDD Bled, u zaostalom meču 21. kola Slohokej lige za sezonu 2011/12. Utakmica se igra u ledenoj hali „Pionir“ od 18 časova. Posle pauze zbog Novogodišnjih i Božićnih praznika, ’crno-beli’ završnicu regularnog dela sezone počinju utakmicom protiv slovenačkog Bleda, koja je trebalo da bude odigrana 10. decembra 2011. godine, ali je otkazana zbog bolesti igrača i trenera gostiju iz Slovenije.

Povezana vest:  Teško do očekivanih pobeda

Hokejašima Partizana i Bleda ovo će biti treći susret ove sezone, a u prethodna dva meča obe ekipe zabeležile su po jedan trijumf na svom ledu. ’Crno-beli’ su u meču šestog kola u „Pioniru“ slavili sa 5:1, dok je utakmicu 13. kola u Bledu domaći tim rešio u svoju korist rezultatom 4:2. Meč sa Bledom Partizan dočekuje na drugoj poziciji na tabeli sa 39 bodova, dok su gosti poslednji sa 22 boda.

Povezana vest:  WADA: Rusiju bi trebalo suspendovati iz svih takmičenja zbog dopinga

Hokejaški klub Partizan dobio je novo pojačanje, pa će u nastavku sezone ’crno-beli’ dres nositi slovenački napadač Jure Kralj, koji je u Partizan stigao iz finske ekipe Kiekko-Laser, dok je tokom karijere nastupao za Bled i Olimpiju iz Ljubljane.