partizan_pionir

HOKEJ NA LEDU
Pobeda Partizana na startu Prvenstva Srbije
 
Hokejaši klub Partizan savladao je ekipu Viteza rezultatom 12:5 (6:2, 4:2, 2:1), u prvom kolu Prvenstva Srbije za sezonu 2012/13.
Golove za ekipu Partizana postigli su Marko Milovanović (tri), Marko Kovačević, Dimitrije Filipović, Dragan Komazec (po dva), Marko Sretović, Boris Gabrić i Ivan Glavonjić. Strelci za ekipu Viteza bili su Marko Prokić, Vladimir Ljutovac, Aleksa Despotović i Bogdan Janković.
Hokejaši Partizana opravdali su ulogu favorita i ubedljivo savladali ‘vitezove’ sa Novog Beograda, iako su gosti poveli već na samom startu meča.
Ipak, branilac titule je vrlo brzo preokrenuo i sa dve serije od po tri pogotka do kraja prve trećine praktično rešio pitanje pobednika.
U nastavku su ‘crno-beli’ potvrdili kvalitet i sa još četiri gola krejem druge trećine imali velikih 10:2. Vitez je do kraja drugog dela uspeo da postigne još dva pogotka, pa se na drugi odmor otišlo rezultatom 10:4.
U poslednjoj deonici aktuelni šampion je spustio tempo, ali je i u takvoj igri postigao još dva pogotka, dok su gosti u završnici uspeli samo da smanje na konačnih 12:5.
Beograd, 26. oktobar 2012.
Ledena hala „Pionir“
Broj gledalaca: 50.
Povezana vest:  SC LOKOMOTIVA BIO DOMAĆIN TROFEJA BEOGRADA, Nova promocija softbola