Tim Srbije sa ministarkom i ambasadorom

Marićeva i Radojković posetili olimpijsko selo u Utrehtu

Ministarka omladine i sporta Alisa Marić i ambasador Srbije u Holandiji Čedomir Radojković posetili su danas Olimpijsko selo u Utrehtu i družili se sa mladim olimpijcima. Goste su u Olimpijskom selu dočekali potpredsednik i generalni sekretar Olimpijskog komiteta Srbije, Ivan Todorov i Đorđe Višacki, i šef Misije Srbije u Utrehtu Nikola Kuljača.
Marićeva je pozdravila članove srpskog tima i poželela im uspeh na 12. Letnjem evropskom olimpijskom festivalu mladih (EYOF).
-Vi ste budućnost našeg sporta. Potrebno je samo da nastavite da se trudite i dajete sve od sebe, a rezultati će doći. Želim vam mnogo uspeha na takmičenjima i nadam se da ćemo se po povratku u Beograd zajedno radovati vašim medaljama – rekla je ministarka omladine i sporta.
Pošto su obišli prostorije u kojima je smešten tim Srbije, Marićeva i ambasador Radojković pridružili su se sportistima na večeri u restoranu Olimpijskog sela.
Srbiju će na ovogodišnjem EYOF-u u Utrehtu predstavljati 63 sportista u osam sportova – atletici, biciklizmu, gimnastici, džudou, košarci, odbojci, plivanju i tenisu.

Povezana vest:  ŠAH, PRVENSTVO SRBIJE (ŽENE), Nova pobeda Jelice na ekipnom prvenstvu za žene

Visacki, Maric, Radojkovic, Todorov, Kuljaca