Crvena zvezda BN Bos otkazala učešće u Kupu Srbije

 

Kuglaši Crvene zvezde BN Bos otkazali su učešće u drugom krugu Kupa Srbije  tako da će 29. novembra u grupi u Gornjem Milanovcu igrati tri ekipe: Beograd „Poštanska štedionica“ (branilac trofeja),Kraljevo i Rudar iz Kostolca. U grupi u Beogradu, takođe 29. novembra, na kuglani na Banjici sastaće se Čačak Metalac 2, Niš put, IMR (Rakovica) i Metalac (Gornji Milanovac).

Povezana vest:  KUGLANJE, Baranj pobedio u Banjaluci

U grupi u Subotici igraće kuglaši iz ekipa Hajduk (Kula), Senta, Kanjiža i Eđšđeg iz Bačke Topole, a u grupi u Senti Kristal (Zrenjanin), Apatin, Polet (Sombor) i Vrbas. Oba turnira su 29. novembra. Pobednici ove četiri grupe sastaće se na završnom turniru Kupa Srbije 24. i 25. aprila iduće godine.

U ženskoj konkurenciji tri meča drugog kruga igraće s eu subotu 28. novembra – u Kanjiži: Kristal (Zrenjanin) – Junaković (Banja Junaković), Vrbasu: Pionir (Subotica – branilac trofeja) – Petrovaradin i Kljajićevu: Venus (Bačka Topola) – Apatin).  Jedna utakmica ostavljena je za nedelju 29. novembra  i to u Pančevu na kuglani BSP Putar Niš – EDB (Beograd). Pobednici ovih utakmica plasiraće se na završni turnir Kupa Srbije 24. i 25. aprila iduće godine.

Povezana vest:  ALPSKO SKIJANJE, SPUST, Marija Riš uzela prvi spust sezone

Osvajači Kupa Srbije (ukoliko se nisu plasirali u druge kupove na osnovu plasmana u Super ligama Srbije) učestvovaće u Kupu NBC federacije.