apatin djordje jovanicKUGLANJE
Poznati učesnici četvrtfinala Kupa Srbije

U četvrtfinalu Kupa Srbije za kuglaše igraće Beograd (branilac titule), Metalac iz Gornjeg Milanovca, Partizan, Vodovod iz Kragujevca, Polet PB iz Sombora, Kordun iz Kljajićeva, Radnički iz Novog Sada i Jedinstvo iz Novog Bečeja.
Kod kuglašica, u četvrtfinalu je slobodan branilac titule subotički Pionir koji se direktno plasirao na fajnal for, a za ostala tri mesta boriće se Apatin, Srem iz Rume, Vrbas, Radnički iz Novog Sada, Rudar iz Kostolca i „Pobednik“ iz Beograda.
Žreb za četvrtfinale je 31. oktobra u 12 časova u prostorijama Kuglaškog saveza Vojvodine u Masarikovoj 25 u Novom Sadu.
Četfinalni mečevi su 30. novembra i 1. decembra, a završni turnir je 5. i 6. aprila iduće godine.
Kod kuglaša odigrana su dva kvalifikaciona meča za četvrtfinale. Radnički (Novi Sad) je savladao Apatin sa 3.400:3.228 (7:1) i najbolji igrači bili su Žarko Dragić kod Radničkog sa 607 i Đorđe Jovanić kod Apatina sa 604 čunja. U drugom meču, Jadran iz Golubinaca je poražen od Jedinstva iz Novog Bečeja sa 3.168:3.247 (3:5). Najbolji su bili Nebojša Matijević kod Jadrana sa 554 čunja i Norbert Ernješi kod Jedinstva sa 581 čunjem. Obe utakmice odigrane su u Vrbasu.
U ženskoj konkurenciji prijavljeno je samo sedam ekipa.

Povezana vest:  NFL, 17. sedmica – kraj ligaškog dela