sbb vukovi vukovi huDve utakmice u subotu u trećem kolu CEFL lige

Treće kolo Sportklub Centralnoevropske lige američkog fudbala (Central European Football League – CEFL) donosi dve utakmice, obe u subotu, 19. aprila, sa početkom u 16 časova. Zbog obaveza timova u nacionalnim ligama, Silverhoksi (Silverhawks) iz Ljubljane igraju svoju prvu utakmicu, a SBB Vukovi iz Beograda čak – treću.
U ljubljanskom naselju Kodeljevo, sastaju se upravo ove dve ekipe. SBB Vukovi na gostovanje dolaze sa dve pobede u prva dva odigrana kola. Bodovima iz meča sa Budimpešta Dokler Vulvsima (Docler Wolves) u prvom kolu i pobedom blokiranim fild golom Kragujevac Vajld Borsima (Wild Boars) prošle nedelje, SBB Vukovi već ističu kandidaturu za vrh tabele. S druge strane, Silverhoksi će na otvaranju biti oslabljeni neigranjem svojih pojačanja iz Sjedinjenih Američkih Država, koji nisu na vreme dobili vize kako bi mogli da nastupe na ovoj utakmici.
U drugoj utakmici trećeg kola sastaju se Budimpešta Dokler Vulvsi (Docler Wolves) i Kragujevac Vajld Borsi (Wild Boars). Oba tima će tražiti svoje šanse u međusobnom meču, pošto su i jedni i drugi pretrpeli poraz od Beograđana. Ipak, Kragujevčani su u prošlom kolu i pored poraza, pokazali da su spremni za najveće domete ove sezone, pa se na utakmici protiv mladog mađarskog tima svakako ubrajaju u favorite.

Povezana vest:  NFL suspendovala i novčano kaznila vlasnika Koltsa

3. kolo: Ljubljana Silverhoks – SBB Vukovi Beograd
Subota, 19.4.2014. 16:00, NK Slovan, Kodeljevo, Ljubljana

3. kolo: Budimpešta Dokler Vulvs – Kragujevac Vajld Bors
Subota, 19.4.2014. 16:00, Lang-Vašaš Športtelep, Budimpešta