vukovi-beograd-pancevo-panthers-ZabunovicOkršaj Vukova i Pantera pod reflektorima

U komšijskom derbiju šestog kola Sportklub Superlige, beogradski SBB Vukovi dočekuju Pančevo Pantherse, u nedelju, od 20 sati, na Adi Ciganliji.
Zahuktali Beograđani posle ubedljive pobede nad niškim Imperatorima (49:0) postali su jedini neporaženi tim u ligi, a trijumfom u ovom duelu osigurali bi prvo mesto na kraju ligaškog dela.
– Pred nama je još jedna veoma važna utakmica, u našoj kući, protiv tima koji predvode neki od reprezantativnih trenera i igrača. Jako smo motivisani da nastavimo pobednički niz. Takođe bih želeo da pozovem navijače da dođu na Adu i pogledaju kako „čopor“ učvršćuje svoje mesto na prvoj poziciji tabele Sportklub Superlige – rekao je Miloš Tomić, ofanzivni linijaš Vukova.
Posle dva poraza u regionalnom CEFL-u, od Ljubljana Silverhawksa i kragujevačkih Wild Boarsa, Vukovi su se razbudili i ponovo počeli da liče na nezaustavljivi tim iz prethodnih sezona.
– U našim redovima stvari polako počinju da dolaze na svoje mesto, povređeni igrači su se vratili, sa još većom željom za igrom. Odbrana je postavila bedeme, specijalni timovi odlično rade posao, a napad šteluje zupčanike nezaustavljive mašine. Napokon smo kao tim prebacili u veću brzinu i ne nameravamo da stanemo – dodao je Tomić.
Među povratnicima na teren je i defanzivni bek „čopora sa Ade“, Igor Nikolovski, koji je pauzirao godinu dana zbog povrede.
– Očekuje nas zanimljivo veče fudbala, u kom nosimo ulogu favorita. To nikako ne znači da smemo potceniti ekipu Pančeva, koja je pokazala da poseduje kvalitet. Mi ćemo, kao i do sada, dati svoj maksimum i pokušati da overimo prvo mesto. Ovim putem bih pozvao sve ljubitelje fudbala da svojim prisustvom uveličaju sjajno fudbalsko veče na Adi Ciganliji – Igor Nikolovski DB.
Sa druge strane, Panteri su obezbedili opstanak i sada vrebaju svoju šansu za plej-of, ali će za njih svakako važniji biti duel poslednjeg kola sa Divljim veprovima.

Povezana vest:  Greg Miletić se pridružio Zmajevima