Juniorska-reprezentacija-tryout1Izborni trening juniora na Adi Cigalniji
 
Juniorska reprezentacija Srbije u američkom fudbalu nastavlja sa pripremama za Evropsko prvenstvo za juniore, koje je planirano da se održi u Drezdenu u junu ove godine.
Tako će selektor juniorske reprezentacije Srbije Blažo Bojić, sa svojim pomoćnicima i asistentima, održati izborni trening na Adi Ciganliji u Beograd, sa početkom od 13:30 časova. Iako je predviđeno da se na njemu nađe 84 kandidata koji su prošli prvu „seču“, na njemu neće biti više od 83-jice igrača, obzirom da se neće pojaviti početkom godine tragično preminuli Pavle Škrkić.
Izborni trening je obavezan za sve kandidate koji su se našli na širem spisku juniorske reprezentacije Srbije, koji je sastavljen posle probe održane 30. novembra. Stručni štab je planirao da prevideo da se na njemu obave neophodna merenja koja će dati jasniju sliku na koje se igrače može računati na predstojećim planiranim pripremama.
Iz tabora juniorske reprezentacije pozivaju sve zainteresovane da dođu i da isprate trening mladih srpskih nada u američkom fudbalu i na taj način ih podrže tokom ove i uoči predstojećih aktivnosti.
Povezana vest:  Jeep bowl: Nova stranica u istoriji večitog derbija