grofovi-novi-knezevac-kikinda-mammothsJedinstvena druga liga sa sedam klubova
 
Drugoligaški rang takmičenja, po prvi put će se tako i zvati od ove godine. Do ove godine Prva liga Srbije, koja je igrana u dve divizije, od ove sezone zvaće se Druga liga Srbije i igraće je u jedinstvenom takmičenju sedam timova.
Tih sedam timova će se boriti za ulazak u najviši rang, a velika novina je i to što će prvoplasirana ekipa izboriti direktan plasman u elitu, dok će drugoplasirana igrati baraž sa sedmim klubom Prve lige Srbije. Tom odlukom, UO SAAF je napravio preduslov se elitna divizija iz godine u godinu popunjava ekipama najvišeg kvaliteta, ali i da obezbedi direktan prolaz iz drugoligaškog ranga takmičenja. Poslednjeplasirana ekipa ispada u Treću ligu.
Po jednokružnom sistemu nadmetaće se timovi koji su prošle godine obezbedili opstanak – Požarevac Pastuvi, Vršac Lavovi, Kikinda Mammoths, Bor Golden Bears, Grofovi Novi Kneževac i Zemun Pirati, kao i Belgrade Blue Dragons koji su ispali iz Superlige.
Od takmičenja u seniorskoj konkurenciji ove sezone odustali su učesnici prošlogodišnjeg baraža za plasman u elitu – Vrbas Hunters i Kraljevo Royal Crowns, kao i Mladenovac Forestlandersi koji su ispali iz Superlige.
Prvo kolo Druge lige Srbije na programu je 4. i 5. aprila, a sastaju se: Požarevac Pastuvi – Zemun Pirati, Vršac Lavovi – Grofovi Novi Kneževac i Kikinda Mammoths – Bor Golden Bears, dok su Plavi zmajevi slobodni.
Druga-liga-raspored-2015
Povezana vest:  Poznati finalisti EFAF kupa, Veprovi jurišaju na Crne pantere