frejzel-i-bisopFrejzel i Bišop u Panterima

Prazninu nastalu ekspresnim raskidom saradnje sa kvoterbekom Džordanom Murom, Pančevo Panthersi su isto tako brzo popunili Amerikancem Šonom Frejzelom, dok će drugi import u ekipi biti lajnbeker/sejfti Timoti Bišop.
Dvadesetčetvorogodišnji Frejzel je takozvani dual threat igrač od kog u gradu na Tamšiu očekuju da će uspešno pomerati lance i donositi prevagu. Karijeru je gradio u Džordžiji, na Fort Valley State Univerzitetu, članu Druge divizije. Po završetku studija okušao se i u poluprofesionalnoj CDF ligi, u dresu Alameda County Knightsa.
Dve godine stariji Bišop takođe igrao poluprofesionalno, u ACFA ligi, za DMV Jaguarse, na više pozicija u odbrani, a prethodno je pohađao Howard Univerzitet i sa njegovim Bisonsima takmičio se u Prvoj diviziji. Od njega se očekuje da bude jedan od lidera odbrane i da svojim iskustvom pomogne mlađim igračima.
Pantere će po prvi put predvoditi američki trener, Hari Hupingarner, pa veruju da će se uz ova pojačanja, posle pauze od nekoliko godina, ponovo ući u plej-of, a potom i pokušati da se domognu finala.

Povezana vest:  AMERIČKI FUDBAL, Mekginis novi vođa napada Veprova