rugby-ball

Takmičenja za „Trofej Beograda“ u američkom fudbalu

Za „Trofej Beograda“ u američkom fudbalu, koji se održava u nedelju, 27. decembra, takmičiće se deset timova Fleg lige Srbije 2015. za mlađe kategorije. Takmičenje se održava u organizaciji Saveza američkog fudbala Beograda, a pod pokroviteljstvom Grada Beograda i Sekretarijata za sport i omladinu.
– Ovo takmičenje je dobra prilika za sve ljubitelje američkog fudbala da uživaju u mečevima, stoga bih pozivam sugrađane da posete ovu manifestaciju – rekao je za Beoinfo Slavko Gak, sekretar za sport i omladinu.
Takmičenje počinje u 9 časova, a svečano otvaranje predviđeno je za 12.20, dok će po završetku turnira uslediti dodela nagrada za najuspešnije.
Tehnički organizator je Klub američkog fudbala „Mladenovac Forestlanders“. „Trofej Beograda“ je tradiconalno najmasovniji fleg turnir i predstavlja vrhunac sezone za igrače koji su igrali Fleg ligu Srbije. Odigraće se čak 22 utakmice, učestvovaće 120 dečaka uzrasta do 17 godina, te će ljubitelji ovog sporta imati priliku da uživaju u velikom broju susreta.

Povezana vest:  AMERIČKI FUDBAL, Novo pojačanje SBB Vukova, Amerikanac Dvejn Brejdi u redovima srpskog vicešampiona