Vukovi Beograd

Beogradski Vukovi u subotu se bore za trofej u regionu

 

Ekipa Vukova iz Beograda imaće u subotu priliku da osvoji drugi trofej ove sezone, pošto će u finalu regionalne CEFL lige u američkom fudbalu igrati protiv imenjaka iz Budimpešte. Vukovi su pre samo nedelju danas osvojili titulu u Superligi Srbije i potvrdili dobru formu.

Beogradska ekipa do sad nijednom nije izgubila od ekipe iz Budimpešte, ali to, prema rečima trenera Vukova Rubena Drounsa, nema nikakav značaj.

Povezana vest:  CEFL LIGA, Trijumf ekipe SBB Vukovi Beograd nad Budapest Vulvs

-Bar ja mogu da vam kazem, da je nevažno šta se dešava u toku sezone, nego kako završite. Kada su igrali protiv nas u punom sastavu, nisu bili lak zadatak. Biće nam veliki izazov i pored njihova dva poraza – kazao je trener beogradskih Vukova.

Najuspešniji ovogodišnji „trkač“ u ligi, Peter Čeperkalo kaže da mu je pobeda nad beogradskim rivalom važnija od titule.

Povezana vest:  EFAF POTVRDIO: Srbija učestvuje na prvenstvu i u kvalifikacijama

-Ako pogledamo istorijat našeg rivalstva, važnije nam je da pobedimo Vukove. To mi, zapravo, uvek doda nekoliko ponavljanja u teretani, kada pomislim na Vukove. Srećom, ako ih ovaj put pobedimo, bićemo CEFL šampioni, pa ne moramo da biramo – kazao je igrač tima iz Budimpešte.

Finalna utakmica CEFL lige igra se u subotu od 17 sati na Margitinom ostrvu u Budimpešti.

Povezana vest:  JUNIORSKA LIGA SRBIJE 2011, Panteri dva koraka od odbrane titule!