Mladenovac-Frl-s

JUNIORSKA LIGA SRBIJE 2011

„Kombinovani“ spremni da iznenade!

Posle poraza od Pantera u Pančevu u okviru prvog kola Juniorske lige Srbije, kombinovana ekipa Mladenovac Forestlendersa i Odmetnika iz Požarevca dočekaće Vojvode iz Novog Sada, silno osokoljene posle pobede nad Vukovima u Beogradu. Ovaj meč igraće se na stadionu „Vlaška“ u nedelju sa početkom u 15 časova.

Izjave povodom ovog meča dobili smo od aktera iz kombinovanog sastava i obe ih prenosimo:

– Nismo odigrali dobar meč u prvom kolu i to je samo dodatni podsticaj da sada damo sve od sebe i pokažemo da ovaj novoformirani juniorski tim ima kvalitetne igrače, ali i da je iza nas dobar rad u minulom periodu – rekao je Nikola Stepanovića, hvatač iz Mladenvca, a zatim dodao: – Treniramo u oba mesta, i u Požarevcu i Mladenvcu i sve je pozitivno za sada. Atmosfera na treninzima nam da je za pravo da se nadamo da možemo da pobedimo. Pokušaćemo da damo maksimum kako bismo iznenadili favorizovanog protivnika koji je svoju superiornost pokazao na Adi Ciganliji u prvom kolu.

Povezana vest:  SERBIAN BOWL: Dupla titula Vukova

Lajnbeker Aleksandar Pavlović, koji je u kombinovan sastav regrutovan kao kadar tima iz Požarevca, istakao je:

– Već smo se navikli na ovaj režim rada i sada treba da pokažemo da funkcionišemo kao celina. Vojvodama ne smemo da pretimo, ali im se nećemo ni predati bez borbe. U Mladenovcu smo na našem terenu i pokazaćemo da smo budućnosti, ali i sadašnjost američkog fudbala u našim gradovima. Trenirali smo vredno, ispravljalai greške sa otvaranja sezone i samo nam preostaje da ispoštujemo zamisli trenera. Nadam se uzbudljivom meču, a ako se ukaže prilika da pobedimo, sigurno ćemo je iskoristiti – zaključio je Pavlović.

Povezana vest:  Povratak Džeremi Brauna u kraljevsku porodicu

Sa druge strane, juniori iz Novog Sada pokušaće da eventualnim trijumfom naprave još jedan ogroman korak ka plej ofu.