Ivan-Pavlovic-aw

JUNIORSKA LIGA SRBIJE 2011
Odluka na stadionu Sušice!
 
Za Kragujevčane će meč kojim se završava regularni deo Juniorskog prvenstva Srbije biti meč odluke, za čačanske prilika da dokažu apsolutnu dominaciju ove godine u diviziji „Jug“. Divljim veprovima samo pobeda u nedelju na stadionu FK „Sušica“ (14 časova) igra po pitanju njihovog plasmana u polufinale plej ofa.
Naime, oni su pobedom protiv Kraljevo Rojal Kraunsa u gostima prošlog vikenda uspeli da se revanširaju za poraz u prvom delu prvenstva, ali i urade samo 50% posla. Za prolaz u plej of trebao im je trijumf od 16 poena razlike, što se ispostavilo kao nedostižno, pa u nedeljnom meču sa Ratnicima imaju drugu šansu za ostvarenje cilja.
Sa druge strane, trener Anđeoskih ratnika Saša Stojanović ovaj meč vidi kao dobru priliku da se njegov tim pripremi za ono što ga očekuje u plej ofu, gde će im na megdan izaći Vojvode iz Novog Sada.
– Do sada smo bili bez poraza, ali to ne znači da treba da se opustimo. Moramo da igramo kao da je prvo kolo u pitanju, jer još nije ništa gotovo. Tek predstoji teži zadatak, onaj u polufinalu plej ofa, ali pre toga moramo da pobedimo Kragujevčane na njihovom terenu. To će zapečatiti regularni deo i početi taktičku pripremu za plej of. Očekujem još jednu ubedljivu pobedu – istakao je Stojanović.
Ivan Pavković, vrlo talentovani hvatač Čačana, koji je prošlu sezonu proveo u seniorskom timu Wild Boarsa, vratio se u svoje jato i predvodiće Ratnike u Kragujevcu.
– Jako smo trenirali i to je vrlo bitno za nas, obzirom da drugi timovi imaju veći fond igrača, pa moramo fizički da budemo što je moguće spremniji. Za sada nam ide dobro, ali je važno da ostanemo na tom nivou, pa i da pređemo još koji stepenik više. Lično, spreman sam i ne mogu da dočekam početak meča – istakao je Pavlović.
Povezana vest:  F4 LIGE ŠAMPIONA: Vukovi u finalu!