ANGEL WARRIORS1

JUNIORSKA LIGA SRBIJE 2011
Ratnički napad na titulu preko Vojvoda
 
Na početku sezone Anđeoski ratnici su bili za nedovoljno upućene najveće iznenađenje starta Juniorske lige Srbije, da bi takmičenje u diviziji „Jug“ završili u velikom stilu. Skorom 4-0, uz fenomenalan poen količnik 207:73 u grupi u kojoj su protivnici bile ekipe sa tradicionalno dobrim juniorskim programima, pokazali su da jurišaju na titulu.
Međutim, oreol nemilosrnosti moraće da odbrane i na svom terenu u meču u kome niko nema pravo na grešku. Na svom bunjištu, na stadionu „BIP-a“, u nedelju od 13 časova, Ratnici iz Čačka će morati da odgovore na izazov koji će pred njih sigurno da postave Vojvode iz Novog Sada.
– Dogurali smo do polufinala, bili neporaženi u južnoj diviziji i to dosta govori o nama. Međutim, sada nam dolazi ekipa iz Novog Sada, vrlo kvalitetna i jaka. Dobro nam je poznato da su oni praktično reprezentacija Vojvodine, jer su sastavljeni od najboljih igrača juniorskog uzrasta iz više vojvođanskih klubova – rekao je glavni trener juniorskog tima Anđeoskih ratnika Saša Stojanović, a zatim nastavio: – Svakako da Vojvode zaslužuju veliko poštovanje, ali kakvi god da su, ko god da dođe u Čačak na naš teren, teško može do pobede. Spremni smo da iskoristimo prednost domaćeg terena, psihički i fizički stremimo ka cilju koji vidimo ispred sebe, a to je finale Juniorske lige Srbije.
Sa velikim poštovanjem o protivniku govori i raningbek Čačana Mihajlo Josović. On je jedan od velikog broja igrača Anđeoskih ratnika koji iza sebe već imaju veliko iskustvo igranja ne samo juniorskih, već i seniorskih utakmica.
– Vojvode su vrlo dobra i kvalitetetna ekipa, jer su stekli dosta iskustva tokom igranja prethodne seniorske sezone. Posle takmičenja u našoj diviziji, napokon ćemo imati podjednako dobrog protivnika. Do sada nismo imali većih problema, što znači da smo kao ekipa spremni i uigrani. Recept za pobedu u polufinalnom meču je prost, jer ko napravi manje grešaka imaće „mirno more“ do pobede – rekao je talentovani trkač iz grada na Moravi.
Pročula se vest da će Čačani u ovom meču nastupiti oslabljeni, obzirom da je lako moglo da se dogodi da kvoterbek Ilić ne bude u sastavu zbog odlaska na matursku ekskurziju. Školski kalendar mu nije išao na ruku, ali u taboru Ratnika smatraju da još nije izvesno da njega neće biti u sastavu i nadaju se da će jedan od ključnih igrača ipak moći da pomogne ekipi, što nam je potvrdio i predsednik Miloš Jevremović.
Povezana vest:  Vukovi izgubili u finalu Lige šampiona, titula u rukama moćnih Šveđana