ANGEL-WARRIORS-JUNIORI-1

JLS 2011
Nedelja – “Dan D” za Anđeoske ratnike
 
Utakmica sezone je pred Ratnicima iz Čačka, a svojim partijama, u kojima nijednom nisu poraženi, jasno su fudbalskoj javnosti pokazali da im je mesto u obračunu za Trofej „Veljka Makojevića“. Čačani su ove sezone dokazali klasu, a u najtežem obračunu u polufinalu za dlaku bili i ispred Novi Sad Dukesa, koje su u uzbudljivom meču savladali rezultatom 13:12.
Duel sa aktuelnim šampionima juniorske lige, Panterima iz Pančeva, biće i prilika da se učini korak više od zacrtanog cilja Ratnika pre početka sezone.
– Od prvog sastanka, na kome smo ozvaničili početak sezone, zacrtali smo cilj da uđemo u finale Juniorske lige Srbije. Za taj dan smo se spremali od samog starta, a mladi Ratnici su dali sve od sebe da bi se tokom cele sezone pripremali za taj okršaj – rekao je Saša Stojanović, glavni trener tima iz Čačka.
U nedelju, od 13 časova, stiže „Dan D“ za Ratnike, ono što su priželjkivali cele sezone – prilika da u direktnom obračunu od Pantera preotmu juniorsku krunu.
– Na osnovu iskustva iz prethodnih sezona, smatram da nema zanimljivijeg okršaja
od onog izmedju Ratnika i Pantersa, a naričito sada kada se dešava u finalu. Oba tima su
kvalitetna, kako u odbrani tako i u napadu. Takođe, oba tima do finala stužu neporaženi, tako da i taj podatak nagoveštava da će biti jedan veoma zanimljiv duel. Kao i uvek u takvim mečevima, ekipa koja bude manje grešila na kraju će slaviti titulu – smatra Stojanović.
Sa oduševljenjem o predstojećem meču sa Panterima govori i sjajni vajdrisiver Nemanja Čkonjević.
– Finale! Dovoljno je to reći, da bi se u potpunosti shvatilo značenje ovog meča. To znači da ni malo neće biti laka utakmica. Pančevci su jaka ekipa, već nekoliko godina igraju zajedno, dosta su iskusni. Zato će najmanje greške odlučiti utakmicu, a pobediće onaj ko pokaže veću želju za pobedom. Ja verujem u svoju ekipu i sigurno se nećemo predate tako lako – rekao je Čkonjević.
Povezana vest:  Evropsko prvenstvo B grupe u Milanu