Grofovi-pripreme

Grofovi odavno u pogonu, Kanjižaju šansa!
 
Posle zasluženog odmora, ambiciozna ekipa Grofova iz Novog Kneževca je još krajem septembra počela sa pripremama za novu sezonu. Kao po već ustaljenoj tradiciji, prvom treningu predhodio je sastanak igrača, stručnog štaba i UO Grofova. Povratnik u redove Grofova, trener Milan Ilkić je na prvoj prozivci igrača poručio da klub želi da ostvari bolje rezultate od onih u protekloj godini.
– Drago mi je što smo se okupili u velikom broju i verujem da imamo potencijala za kvalitetne treninge i dobre rezultate. Naporno ćemo raditi., a najbitnije je da svi ozbiljno shvatimo svoju ulogu, od najmlađeg igrača do mene kao trenera. Na nama je da vam omogućimo dobre uslove za rad, a na igračkom kadru je da nam se zalaganjem i dobrim igrama oduže – rekao je Ilkić.
U prvoj fazi priprema za novu sezonu, treninzi se održavaju tri puta nedeljno – sredom, subotom i nedeljom, na pomoćnom terenu FK Obilić. Uoči nove sezone, a posle dve godine uspešne saradnje, Grofovi su odličili da se rastanu sa kvoterbekom iz Kraljeva Dobrosavom Manićem. Na taj način otvara u Novom Kneževcu otvaraju mesto mesto za dalje usavršavanje talentovanog Nebojše Kanjižaja (1994. godište), koji je na spisku selektora juniorske reprezentacije Srbije Zorana Damjanovića.
– Proveo sam dve najlepše godine u Novom Kneževcu. Ubeđen sam da će se i dalje igrati lep i atraktivan fudbal, jer smatram da Grofovi imaju dosta talentovanih igrača. Po meni i najtalentovanijeg mladog kvoterbeka Nebojšu Kanjižaja, pred kojim je prelepa budućnost, a za koga imam samo reči hvale. Ne želim da izostavim ni ostale koji su zaista sjani momci pre svega, pa im želim sve najbolje u životu i u karijeri. Nadam se da će naša saradnja da se nastavi i pored toga što nisam u klubu – džentlmenski je rastanak prokomentarisao prekaljeni Manić.
U međuvremenu, Grofovi su 19. novembra proslavili 5 godina postojanja, a u nedelju 4. decembra igraće na svom stadionu, od 13 časova, prijateljski meč protiv Spartanaca iz Subotice.
Povezana vest:  Raskinut ugovor sa Murom, Panteri traže novog kvoterbeka