1_Madonna

Madona: Nastup na Super Boulu je ostvarenje mog sna!

 

Na poluvremenu 46. izdanja Super Boula, gde će Nju Ingland Patriotsi i Nju Jork Džajntsi odlučivati o novom vladaru NFL lige, nastupi će 53-godišnja pop-zvezda Madona. U nedelju će sve oči Sjedinjenih Američkih Država, ali i velikog dela ostatka sveta, biti uprte prema Lukas Oil stadionu u Indianapolisu, a gledanost tog događaja će opet probijati sve moguće granice i rušiti rekorde. Uostalom, podsetimo da je prošlogodišnji nastup Blekk Ajd Pisa na poluvremenu pratilo 162 miliona gledalaca.

Povezana vest:  Derbi u Novom Sadu pripao Vukovima

Posle mnogih muzičkih zvezda poput Brusa Springstina, U2, Roling Stonsa i Pol MekKartnija, na red je došla i pop-diva koja je više nego uzbuđena pre ovog nastupa:

-Mogu reći da je nastup na Super Boulu ostvarenje jednog mog sna. I da, osećam strašan pritisak, bez obzira što sam prošla sve i svašta u svojoj muzičkoj karijeri – rekla je Madona i dodala:

Povezana vest:  Tesan poraz Veprova u Istanbulu

-Taj nastup posvećujem svom ocu. On mi je usadio radnu etiku i zbog njega sam uvek išla dalje i dalje, makar nije bilo lako. Isto tako, znam da će on na mene biti najponosniji baš zbog ovog nastupa na Super Boulu. Ništa se, u njegovom shvatanju, ne može meriti s tim.