Grofovi-Novi-Knezevac 

Primopredaja u Grofovima, Ivošević zamenio Perišića!
 
Posle pet godina, Dušan Perišić, doskorašnji predsednik Grofova, zbog ličnih i profesionalnih razloga se povukao sa funkcije. Na to mesto izabran je Vanja Ivošević, a na Skupštini kluba odlučeno je kako će izgledati i ostatak uprave kluba.
Za novog potpredsednika Grofova izabran je Oliver Ostojin koji će ujedno i predsedavati Upravnim odborom u sastavu: Edvin Čanadi, Evard Čanji, Saša Perkučin i Saša Vuletić. Nenad Čobanov će u narednom periodu vršiti funkciju generalnog sekretara kluba, dok će Nadzorni odbor sačinjavati: Dragan Mihajlović, Sava Belančić i Ozren Jonjin.
U svom prvom obraćanju kao predsednik, Vanja Ivošević je istakao:
Dušan Perišić je još pre par meseci najavio da se povlači sa funkcije, tako da nas ova odluka nije iznenadila. Svima nam je žao što se povukao sa čela kluba, jer ipak 5 godina nije mali period. Počastvovan sam što je izbor za novog predsednika pao na mene, jer sam i ja u klubu od prvog dana. Pošto sam bio izabran za kapitena tima, prošle sezone, sada sam i na mestu predsednika što mi govori da je rukovodstvo prepoznalo moj rad i odanost klubu, jer sam i pored obaveza na ekonomskom fakultetu uspeo da izostanke sa treninga i akcija kluba svedem na zanemarljiv broj. Mislim da ću uspeti uspešno, pored igrača i kapitena tima, da prihvatim i ovu funkciju.
Novi predsednik kluba istakao je da se u američki fudbal zaljubio još 2002. godine, kada je počeo i rekreativno da se druži sa “jajastom loptom”.
– Osnivanjem kluba 2006. u Novom Kneževcu ostvareni su moji snovi i snovi svih ostalih momaka koji su želeli da se okušaju u ovom sportu. Sama po sebi ova funkcija nema neku veličinu ukoliko se ne ponaša u skladu sa njom, stoga ću nastojati da nastavim gde nas je Dušan Perišić doveo – od nule kada nismo imali nijednu loptu do situacije u kojoj imamo blizu 50 članova i preko 30 kompleta opreme. Nadam se da će cela ekipa prepoznati situaciju, razmisliti i shvatiti šta je sve pruženo teškom mukom od strane ljudi koji su bezrezervno davali sebe klubu, neretko na štetu posla, porodice, u proteklih 5 godina i time nas doveli do mesta na kojem smo sada u američkom fudbalu u Srbiji, pa da će stoga u znak zahvalnosti odgovoriti jačim treningom, i maksimalnim zalaganjem na utakmicama.
Na kraju Ivošević se zahvalio svima koji su svojim entuzijazmom pomogli razvoj kluba.
– Ovom prilikom bih se zahvalio svima koji su do sada pružali podršku klubu da se drži na stabilnim nogama, a posebno onima koji su imali najveći uticaj na razvoj ovog kluba pored Perišića, Draganu Mihajloviću, koji nas je i naučio prvim koracima u ovom sportu, zatim Saši Vuletiću i Saši Perkučinu. O ambicijama, planovima, sistemu takmičenja ćemo pričati u narednom periodu kako se bude bližio start sezone – zaključio je Ivošević

 

Povezana vest:  SAAF-u stigla velika donacija od svetske federacije, youth liga izvesnost!