Gorstaci-Outlaws1

PLS JUG: Gorštaci testiraju ambicije Forestlendersa
 
Prvi meč trećeg kola Prve lige Srbije igra se na na stadionu FK Milutinac u Zemunu, gde će domaći Gorštaci u subotu, dočekati ekipu Mladenovac Forestlendersa. Domaći u meč ulaze nakon pobede u Požarevcu, kojom su makar malo ublažili težak poraz od Imperatora na startu sezone. Sa druge strane Mladenovčani, pošto su pauzirali u 1. kolu, doživeli su poraz na svom terenu od Inđije, u vrlo neizvesnoj utakmici, zbog čega ne smeju da dozvole sebi kiks ukoliko žele u elitu naredne sezone..
-Pred nama je veoma težak meč sa poznatim rivalom, koji je ove sezone pojačan i sa tri inostrana igrača – istakao je Stefan Bukimira, iskusni hvatač Gorštaka – Neće biti lako, ali naša ekipa je veoma motivisana i pokušaćemo da na krilima prošlonedeljne prve pobede u sezoni napravimo iznenadjenje i nastavimo pobednički niz.
Sličnog mišljenja je i kornerbek Miloš Pejović, koji se u prošlonedeljnom meču istakao sa dve presečene lopte.
– U subotu nas očekuje veoma važan meč, protiv velikog rivala iz Mladenovca. Očekujem veliku borbu i napadački fudbal, ali nadam se da će se naša odbrana uspešno suprotstavljati napadu Forestlandersa. Silno smo motivisani posle pobede nad Požarevcem i želimo da nastavimo sa dobrim partijama i pobedama. Pozvao bih sve ljubitelje fudbala da dodju na teren FK Milutinac i podrže nas u pohodu na pobedu.
U drugom meču, koji se igra dan kasnije, apsolutni favoriti su Imperatori iz Niša, koji će posle ubedljivog trijumfa na startu prvenstva dočekati ove sezone podmlađenu ekipu KAF Požarevac. Dok Imperatori nikad nisu bili jači i sa trojicom Amerikanaca u timu žele da napadnu poziciju koja vodi u Sportklub Superligu naredne sezone, gosti već imaju dva poraza na startu prvenstva.
 
Prva liga – Grupa Jug – Treće kolo
Subota 07.04.2012:
Zemun Gorštaci – Mladenovac Forestlanders (stadion „Milutinac“, subota 15.30)
Nedelja 08.04.2012:
Niš Imperatori – KAF Požarevac (stadion „Konstantin“, 15.30)
Slobodni Inđija Indiansi.

 

Povezana vest:  Veprovi zvanično 10. u Evropi!