jbelcher3 

Igrač američkog fudbala ubio devojku pa sebe
 
Igrač američkog fudbala iz profesionalnog tima Kanzas Siti, Čifs Jovan Belčer ubio je jutros svoju devojku, nakon čega je na stadionu izvršio samoubistvo,
javljaju mediji u Sjedinjenim Američkim Državama.
Portparol policije u tom gradu Darin Snep rekao je za Asošiejted pres da je poznati igrač ubio devojku ranije jutros, da bi kasnije došao na stadion gde je pred menadžerom i trenerom Kanzas Siti Čifsa izvršio samoubistvo.
Policija je jutros dobila poziv iz kuće u blizini stadiona, i kada je došla na lice mesta patrola je zatekla majku ubijene devojke koja im je rekla da je Belčer ubio njenu ćerku.
Istovremeno je stigao poziv i sa stadiona Kanzas Siti Čifsa da se osoba koja odgovara opisu osumnjičenog nalazi na ulazu u svlačionicu i da drži pištolj uperen sebi u glavu.
Kako prenosi Los Anđeles Tajms, Belčer je zahvalio treneru i menadžeru na svemu što su učinili za njega u sportskoj karijeri, posle čega se okrenuo od njih, krenuo u suprotnom pravcu i pucao sebi u glavu.
Mediji nisu objavili ime nastradale devojke, prenevši samo da je bila u dvadesetim godinama i da je sa Belčerom imala dete.
Povezana vest:  Vukovi u finalu, Nišlije pokazale snagu