rugby-ballOklopnici na prijemu kod ministra Udovičića

Ministar omladine i sporta Republike Sribje Vanja Udovičić upriličio je u svom kabinetu prijem delegaciji Srpske asocijacije američkog fudbala, koju su činili predsednik Rade Rakočević, član Upravnog odbora Nemanja Čalija i generalni sekretar Zorica Hofman.
Posle nedavnog stupanja na dužnost predsednika Srpske asocijacije američkog fudbala, bila je ovo prilika da se Rakočević lično upozna sa resornim ministrom i iznese planove za naredni period. U srdačnom razgovoru, pored istaknute zahvalnosti za podršku koju je Ministarstvo omladine i sporta pružalo u prethodnom periodu, bilo je govora i o tekućim problemima koji muče srpske oklopnike.
– Ministarstvo omladine i sporta i mi, kao jedan od granskih saveza, nalazimo se na istom zadatku razvoja sporta i zato je od velikog značaja i sasvim prirodno da među nama postoji tesna saradnja i partnerski odnos. Zato smo ovu priliku iskoristili da ministru Udovičiću iznesemo plan daljeg razvoja i omasovljenja američkog fudbala, o kojem se on pohvalno izrazio – naglasio je Rakočević.
Ministar Udovičić ovom prilikom je istakao da će, kao i do sada, Ministarstvo omladine i sporta nastaviti da podržava na različite načine sve projekte koji budu imali za cilj dalji razvoj sporta, pritom izrazivši prijatno iznenađenje zbog formiranja snažnog novog tima Upravnog odbora Srpske asocijacije američkog fudbala.

Povezana vest:  Počela Humanitarna liga u bowlingu